premi llealtat 2020 21

Tenim el plaer de comunicar-vos que, en acabant de les successives cancelacions degut a la situacio sanitaria, s’ha fixat una nova data per a la celebracio de la gala d’entrega del Premi Llealtat 2020-2021 que esta associacio otorga a En Pep Barat i Blasco, de qui ya vos parlarem en l’ultim numero d’esta revista, i al qual entrevistarém proximament per a que pugau coneixer-lo millor.

Est acte es sempre motiu d’alegria per a mosatros, pero especialment enguany, en acabant dels mesos tan complicats que hem tingut que viure, i vivim, esperem poder reunir-mos una volta mes en tots vosatros en esta nit tan especial, una nit de reencontre i celebracio, en la que ademes es fara entrega del premi d’investigacio “Lluïs Alcanyís” a l’obra de Jesualt Masia El conflicte identitari valencià i el premi de creacio “Manuela Solis Claras” a la novela A les portes d’Ucro de Josep Escuder, convocats per l’Institut d’Estudis Valencians, una primera edicio d’una serie que esperem tinga una llarga trayectoria en el futur. 

L’entrega del guardo tindra lloc en l’habitual sopar de gala que es celebrarà en el salo “La Hipica” del Cap i Casal el dissabte 2 d'octubre de 2021 a les 20:30h, Degut a l’aforament llimitat, vos demanem que vos fiqueu en contacte en mosatros en la major antelacio possible i en una data llimit del 17 de setembre, per a fer la reserva del vostre cobert, que tindra un preu de 35€ (32€ si es paga abans del 14 de setembre) i en un preu reduit de 30€ per a les Joventuts del GAV.

La reserva del cobert pot realisar-se en la seu del GAV en efectiu de dimarts a dijous (17:30-20:30h) o per transferencia bancaria al conte de l’associacio (IBAN: ES70 2038 9629 0060 0012 8339). Molt important que fiqueu en el concepte nom i llinages seguit de “P.Llealtat”. Si l’ingres correspon a varies persones envieu-mos un correu electronic en l’informacio. La data maxima per a fer la reserva es el 17 de setembre de 2021. Si tens alguna peculiaritat alimentaria (vegetaria, alergies, etc.) pots enviar tambe un correu electronic i parlarém en La Hípica.

Durant l’acte, es garantisaran totes les mides de seguritat sanitaries, per lo que desigem que vos animeu a vindre i retrobar-vos, recolzant est acte tan important per al valencianisme i per als seus protagonistes.