premi llealtat 2024Nos plena d´orgull anunciar, que el Premi Llealtat 2024, ha segut otorgat a Na María José Mengot i Miguel.
El gran i constant esforç promocionant, defenent i sobretot amant la cultura valenciana, ha segut clau per a que el jurat elegira a una de les millors artistes valencianes.
 
Si parlem d´ella, tenim que mencionar el seu nom artistic pel qual es molt coneguda; “Pepita de Russafa”, per ser naixcuda en una alqueria de l´horta de Russafa, aficionada a la musica i al cant per la seua familia, desenrrollà el seu talent musical sent una chiqueta. Posteriorment, la seua inconfundible veu angelical, va donar pas a una de les millors cantadores i mestres d´albaes, entre atres estils. I com no, la seua valencianitat com activista, sent una de tantes valentes dones que va lluitar en defensa i promocio de la personalitat valenciana en diverses entitats, com el GAV, associacio en la qual inicià el seu talent com cantadora, entitat que sempre l´ha admirat i respectat.
 
La gala homenage d’entrega del corresponent guardo, en el que tambe se fara entrega dels premis de l’Institut d’Estudis Valencians, sera en el salo de “La Hípica” (C/Jaca Nº23 de Valencia ciutat) el dissabte 25 de maig del present any 2024 a les 20:30 hores.

¡ENHORABONA PEPITA!