Com ya anunciarem, el Premi Llealtat 2024, ha segut otorgat a Na María José Mengot i Miguel.
El gran i constant esforç promocionant, defenent i sobretot amant la cultura valenciana, ha segut clau per a que el jurat elegira a una de les millors artistes valencianes.

Si parlem d´ella, tenim que mencionar el seu nom artistic pel qual es molt coneguda; “Pepita de Russafa”, per ser naixcuda en una alqueria de l´horta de Russafa, aficionada a la musica i al cant per la seua familia, desenrrollà el seu talent musical sent una chiqueta. Posteriorment, la seua inconfundible veu angelical, va donar pas a una de les millors cantadores i mestres d´albaes, entre atres estils. I com no, la seua valencianitat com activista, sent una de tantes valentes dones que va lluitar en defensa i promocio de la personalitat valenciana en diverses entitats, com el GAV, associacio en la qual inicià el seu talent com cantadora, entitat que sempre l´ha admirat i respectat.
 
La gala homenage d’entrega del corresponent guardo, en el que tambe se fara entrega dels premis de l’Institut d’Estudis Valencians, sera en el salo de “La Hípica” (C/Jaca Nº23 de Valencia ciutat) el dissabte 25 de maig del present any 2024 a les 20:30 hores.
¡ENHORABONA PEPITA!

La reserva del cobert, pot realisar-se en la seu del GAV en efectiu, o per transferencia bancaria al numero de conte de l’associacio. Es molt important que indiqueu en el concepte nom i llinages + “P.Llealtat”. Si l’ingres correspon a varies persones envieu-nos un correu electronic en l’informacio. La data maxima per a fer la reserva es el 8 de maig.
Si tens alguna peculiaritat alimentaria (veganisme, intolerancies, etc.) Pots enviar tambe un correu electronic per a gestionar un menu adecuat (Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.).

PREU DEL COBERT: 36€

Numero del conte bancari: ES20 3058 2023 6427 2005 9624