Enguany se li entregarà el Premi Llealtat a la reconeguda valencianista Na Paqui Llosá Clausich, com a reconeiximent de la seua incansable i gran llabor en favor de la cultura valenciana i del seu incondicional treball dedicat a potenciar el llegat de Sant Vicent Martir.

La gala homenage d’entrega del corresponent guardo, en el que tambe se fara entrega dels premis de l’Institut d’Estudis Valencians, sera en el salo de “La Hípica” (C/Jaca Nº23 de Valencia ciutat) el dia 18 de juny del present any 2022 a les 20:30h.


La reserva del cobert, pot realisar-se en la seu del GAV en efectiu, o per transferencia bancaria al numero de conte de l’associacio. Es molt important que fiqueu en el concepte nom i llinages, seguit de “P.Llealtat”. Si l’ingres correspon a varies persones envieu-mos un correu electronic en l’informacio. La data maxima per a fer la reserva es el 2 de juny.
Si tens alguna peculiaritat alimentaria (veganisme, intolerancies, etc.) pots enviar tambe un correu electronic i parlarém en La Hipica.

PREU DEL COBERT: 36€

Nº de conte bancari:  ES20 3058 2023 6427 2005 9624

 

llosa 2 juny