Premi valenciania 2023 foc

La finalitat d’est concurs, es premiar la valenciania de les Falles, aixina que la poesia que se presente ha d’exalçar qualsevol dels aspectes de la cultura, la llengua o l’historia del Regne de Valencia.

El premi se regularà segons les següents bases:

1.- En el premi podran participar totes les falles del Regne que ho desigen.

2.- Al premi no es presentarà el Llibret sancer, sino soles la poesia feta per a una de les escenes de la falla, que pot ser de la major o de l’infantil.

3.- Es indispensable que la poesia presentada, estiga escrita en valencià segons les Normes d’El Puig.

4.- El Jurat valorarà primordialment lo dit en l’encapçalament d’estes bases, es dir, que la poesia exalce qualsevol dels aspectes de la cultura, la llengua o l’historia, del Regne de Valencia, podent quedar desert el premi si aixina ho creu convenient el Jurat.

5.- La poesia pot presentar-se en qualsevol metrica i en qualsevol rima.

6.- El determini de presentacio finalisa el 10 de març i s'entragarà presencialment en la seu del GAV, per correu ordinari (C/Julián Peña,3 de Valencia ciutat C.P.46018)  o per correu electronic: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

7.- Hi haura solament un premi, que consistirà en un estandart entregat a la falla, acompanyat d’un pergami que sera entregat al poeta faller.

8.- El Premi sera entregat a la falla guanyadora quan ho consideren oportu.

9.- La participacio en este premi, supon l’acceptacio de tot el contingut d’estes bases. Per a qualsevol supost no arreplegat en estes bases, sempre prevaldra lo que diga el Jurat.

10.- L’escena guanyadora sera publicada en la web del GAV i total o parcialment en la revista SOM, segons la seua extensio.