premi val 2024 3
La finalitat d’est concurs, es premiar la valenciania de les Falles, aixina que la poesia que se presente ha d’exalçar qualsevol dels aspectes de la cultura, la llengua o l’historia del Regne de Valencia.

El premi se regularà segons les següents bases:

1.- En el premi podran participar totes les falles del Regne que ho desigen.

2.- Al premi no es presentarà el Llibret sancer, sino solament la poesia feta per a una de les escenes de la falla, que pot ser de la major o de l’infantil.

3.- Es indispensable que la poesia presentada, estiga escrita en valencià segons les Normes d’El Puig.

4.- El Jurat valorarà primordialment lo dit en l’encapçalament d’estes bases, es dir, que la poesia exalce qualsevol dels aspectes de la cultura, la llengua o l’historia, del Regne de Valencia, podent quedar desert el premi si aixina ho creu convenient el Jurat.

5.- La poesia pot presentar-se en qualsevol metrica i en qualsevol rima.

6.- El determini de presentacio finalisa el 12 de març i s'entragarà presencialment en la seu del GAV, per correu ordinari (C/Julián Peña,3 de Valencia ciutat C.P.46018)  o per correu electronic: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

7.- Hi haura solament un premi, que consistirà en un estandart entregat a la falla, acompanyat d’un pergami que sera entregat al poeta faller.

8.- El Premi sera entregat a la falla guanyadora quan ho consideren oportu.

9.- La participacio en este premi, supon l’acceptacio de tot el contingut d’estes bases. Per a qualsevol supost no arreplegat en estes bases, sempre prevaldra lo que decidixca el Jurat.

10.- L’escena guanyadora sera publicada en la web del GAV i total o parcialment en la revista SOM, segons la seua extensio.