pp ateneu
El Grup d´Accio Valencianista vol manifestar la seua disconformitat per l´acte del passat dia 10 de febrer en l´Ateneu Mercantil, en el qual se va presentar un manifest en contra de la terminologia “Països Catalans” admesa pel Senat, denominacio de la qual llogicament, estem en contra i aixina ho ferem constar en el Senat.

Esta disconformitat, no vol mes que mostrar l´hipocresia a l´estar presents en dit acte un gran numero de representants del PP, del qual destaquem l´exconsellera d´educacio MªJose Catala. L´encarregada de catalanisar el sistema educatiu, que va figurar en el centre de totes les fotos. En dit acte estava tambe u dels pares de la AVL, Francesc Camps, tots ells entrant preferentment en el moment d´iniciar l´acte, a pesar d´estar plena la porta d´assistents que no pogueren accedir.

No nos estranya la posicio de la RACV i Lo Rat Penat, quan han mantingut sempre que no volien mesclar la cultura i la politica, encara que han donat l´oportunitat a certs politics d´apareixer en ells. El passat dia 10, obrien les portes als dirigents del Partit Popular. El partit que quan governava contaminava a l´alumnat i per tots els racons baix el seu carrec, pero aixo si, de forma disimulada de cara als seus votants increduls, inocents, desinformats o gustosament compliços de l´atropell, en tal de que “mande la derecha”.

Posteriorment s´ha vist en rets socials l´hipocrita peticio de firmes de l´exconsellera pancatalanista del PP (Mª Jose Catala) per a recolzar l´iniciativa de les firmes, aixina com la seua fotografia en l´escenari de l´acte. I com no, la prensa donant protagonisme al PP aprofitant l´acte.

Estem d´acort en el motiu de les firmes, pero no en la finalitat politica d´est acte de populisme, en tal de valencianisar la seua image, en el beneplacit dels seus amics que tants honors els rendixen, per a sorpresa d´alguns i per a costum d´atres...

Per no traïcionar u dels nostres fins i per coherencia, no podem estar d´acort en tal acte.